How health measurements tools could be handy

Today I came across a interesting problem, where a specialist updated most of the patients psycology, this is what she wrote “En kvinde ringede til mig forleden, og ville have råd omkring stress. Hendes kæreste har lige slået op med hende. Han har i en længere periode været ramt af alvorlig stress, men har ikke fået den hjælp han har behov for. For han kan ikke selv se det! Så hvad skulle hun nu gøre?? Hun vil så gerne hjælpe ham, men han tager ikke imod. Men lukker hende derimod ude. Det er ganske naturligt at når vi blir meget stressede skærer vi alt socialt og nært væk. For vi prøver at overleve, og så er der ikke plads til sjov og kærlighed.”

on that this is what I replied “Dette er netop tilfældet, hvor værktøjerne kommer handy, da der er mange psykologi barrierer for at gå til specialist, faktisk folk går til dem, når de kender problemet.”

Sorry the above conversation is in Danish, but I didn’t want to translate those conversation.

This is what Dencomm is working on, where these tools could be available easily to patients and they can use them for their benefit, and this ultimately saves lots of cost to society.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s